3 Плюс три човека

3 Плюс три човека

Описание на продукта Coleman Coastline 3 плюс три човека палатка е здрав, стабилен и построен за лесно наклон. Тази тунелна палатка осигурява достатъчно пространство за трима души с достатъчно пространство за живеене и съхранение, за да се справят с целия ви комплект, дори при продължително пребиваване. Останете защитени от външните елементи ...
PRODUCT DETAILS

Описание на продукта
Колоната Coleman 3 plus плюс три човека е здрава, стабилна и построена за лесно накланяне. Тази тунелна палатка осигурява достатъчно пространство за трима души с достатъчно пространство за живеене и съхранение, за да се справят с целия ви комплект, дори при продължително пребиваване.
Останете защитени от външните елементи с издигащата се подова настилка, която комбинира усещането за комфорт, което постигате със зашитата мазилка с вентилационната и лесно почистваща способност на традиционната плоска основа. Оптималният въздушен поток е ключов фокус върху този дизайн с допълнителна вентилационна плочка, за да се гарантира, че въздухът циркулира в цялата палатка. Тази палатка идва с площ за спане от 4,2 ㎡, складова площ около 3,88 м ㎡, теренна повърхност от 26 ㎡ и 140 см височина.
Спалнята също така разполага със силен и устойчив полиетилен. Дишащата полиестерна и без видима мрежа вътрешна е лека и устойчива на бъгове. Полюсните секции са достатъчно къси, за да бъдат лесно опаковани в раница. Покривалото за настилка позволява на студения въздух да влезе в основата на палатката и след това топлият въздух се изтласква през вентилационните панели.
Разполага с две врати, така че не е нужно да пренастройвате, ако се промени посоката на вятъра. Оптимално поставете линиите по протежение на полюсите и около палатката, за да осигурите стабилност при високи ветрове. Y-guy-линиите осигуряват подкрепа, но по-малко напрежение върху стълбовете на шатрите. Нагоре с едно накланяне позволява бързо и лесно накланяне, вътрешната спалня е предварително свързана и може да бъде оставена, когато опакова палатката.
Цветно кодираните стълбове и полюсни ръкави и вътрешните куки за спалнята намаляват грешките на наклона. ПВЦ прозорците увеличават видимостта и позволяват светлината в палатката, но осигуряват неприкосновеност на личния живот, когато е необходимо Вентилацията на захранващия кабел е удобен отвор, така че да можете да пуснете електрически кабел в палатката, да имате и много вътрешни джобове.

Hot Tags: 3 плюс за три човека, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, купуват, евтини, висококачествени, продажба
Свързани продукти

Запитване

Quzhou Hanyin подаръци фабрики
Добави: No.35 Jiangdong квартал, Jiangshan Сити, Жейянг, Китай
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Моб: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Комуникации
Bookmark us today!